Ontdek de onlinedienst « Mijn vakantierekening ».

Via deze site, zal u het bedrag van uw vakantiegeld, de uitbetalingsdatum en het aantal vakantiedagen waarop u recht heeft te weten kunnen komen. U zal ook de mogelijkheid hebben uw rekeningnummer in te voeren of aan te passen. Uw attesten (rekeninguittreksel, fiscale fiche … ) zullen in uw persoonlijke omgeving beschikbaar zijn om te downloaden.

Op Mijn vakantierekening vindt u onmiddellijk alle antwoorden op uw vragen. Het is eenvoudig en snel !

Hoe gaat u naar uw persoonlijke omgeving ?

Houd uw identiteitskaart en PIN-code bij de hand. Ga naar de site https://covaworker.socialsecurity.be en kies « Burger ». Identificeer u ofwel via de app itsme® , ofwel met een elektronische identiteitskaartlezer , ofwel met een beveiligingscode op uw smartphone.

(Klik op de afbeelding om te vergroten)

Wanneer word ik betaald ? Wat is het bedrag van mijn vakantiegeld ? Op hoeveel vakantiedagen heb ik recht?

Eens u geïdentificeerd bent op Mijn vakantierekening, zal u op de homepage een globaal zicht hebben op uw vakantierechten (bedrag, betaling, datum, attesten).

Door te klikken op de gegevens zal u een gedetailleerd overzicht bekomen van de berekening van het vakantiegeld evenals een overzicht van uw prestaties bij een werkgever en de lonen die in aanmerking genomen worden om uw vakantierechten te berekenen.

Opgelet : de kas kan u niet informeren over het aantal overblijvende vakantiedagen. Hiervoor dient u uw werkgever te contacteren.

(Klik op de afbeelding om te vergroten)

Mijn rekeningnummer bijwerken

Klik op het menu « Profiel » om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens. Op deze pagina gaat u uw bankrekeningnummer kunnen ingeven of wijzigen. Deze wijziging zal onmiddellijk in rekening worden gebracht om uw vakantiegeld tijdig te betalen. Een bankrekeningnummer is absoluut noodzakelijk om uw vakantiegeld te kunnen ontvangen.

Opgelet: een wijziging bankrekening nummer dient minstens 5 werkdagen voor de geplande betaaldatum ingevoerd te zijn om te garanderen dat er rekening mee wordt gehouden.

(Klik op de afbeelding om te vergroten)

Mijn adres bijwerken

U bent verhuisd en u hebt nog niet de nodige stappen ondernomen om uw adres bij de gemeente te laten aanpassen ? U vertrekt naar het buitenland ? Voer een correspondentieadres in om uw briefwisseling te blijven ontvangen.

(Klik op de afbeelding om te vergroten)

Een attest afdrukken

Om een attest te raadplegen of af te drukken , gaat u naar het menu « Documenten ». U hebt daar toegang tot alle attesten en ook tot bepaalde briefwisseling die u door de kas werd toegestuurd. Als u op « downloaden » klikt kan u ze ook elektronisch opslaan op uw computer of afprinten.

(Klik op de afbeelding om te vergroten)